SORRENTO DRACHTEN

SORRENTO DRACHTEN Wij staan graag voor u klaar met heerlijke gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 122 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sorrento Drachten. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2022 om 19:05 Super lekker, warm en vers! Voor herhaling vatbaar
19 jun 2022 om 22:15 Heerlijk stoofpotje gegeten met mals vlees en een vriendelijke bezorger
12 jun 2022 om 22:56 Het eten was super lekker en snel bezorgd
10 jun 2022 om 22:17 Eten smaakte super lekker! Voor herhaling vatbaar
6 jun 2022 om 6:40 Super op tijd, lekker warm en wat was het lekker!!!!!
31 mei 2022 om 23:07 Bezorgtijd zoals gewenst. Heb een tijd aangegeven en om die tijd was het eten bezorgd. Lekker gegeten en prima service. 1 puntje: had vega macaroni besteld maar kreeg penne pasta IPV macaroni.
27 mei 2022 om 20:11 Het eten zou na circa 45 minuten bezorgd worden. Na uiteindelijk 65 minuten maar eens gebeld. Het antwoord was onze excuses met 2 a 3 minuten is het eten er. Na uiteindelijk 15 minuten kwam het eten en was ook nog eens lauw.
5 mei 2022 om 20:50 Het was waarschijnlijk druk maar het was het wachten waard . Heerlijk gegeten lamsschotel met rode saus salade . Keurig verpakt en warm bezorgd door een vriendelijke mevrouw. Top!!! Voor herhaling vatbaar
23 apr 2022 om 11:31 Eten was goed (misschien niet helemaal mijn smaak maar wel goed, volgende keer maar iets anders proberen dan) en er was voldoende.
12 apr 2022 om 21:26 We hadden lamsvlees besteld maar kregen geen lamsvlees daarnaast hadden wij een gerecht met spare ribs deze roken vies dus niet vers en zijn dan ook weggegooid
11 apr 2022 om 11:36 Erg lekker
3 apr 2022 om 16:40 Om 17.00 uur hadden wij een bestelling geplaatst voor 18.30 uur. Helaas kwam de bestelling uiteindelijk pas om 19.00 uur en was het eten ook nog lauw, tegen koud aan. Omdat het al een halfuur te laat kwam, hebben we er niet over gebeld. Smaak was top