SORRENTO DRACHTEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 243 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sorrento Drachten. Meer weten? Ontdek meer

21 jul 2024 om 20:37 Zoals gewoonlijk weer erg lekker!
14 jul 2024 om 20:39 Alles vers en heerlijk! Alleen aardappeltjes hadden beter in een vakje in de doos gekund i.p.v. in een apart zakje. De beide salades in de doos hadden wel bijelkaar in 1 vak gekund en de aardappelschijfjes in het andere vakje (denk ik). Heb genoten!
13 jul 2024 om 14:03 Het eten is elke keer goed ,vriendelijke berzorger..maar 45 cent voor wegwerp plastic laten betalen en dan de pizza in een kartonnen doos bezorgen vind ik niet kloppen.10 pizza's verkopen en je hebt 4.50 gratis verdient.klopt niets van.
6 jul 2024 om 18:02 Het was op tijd volgens afspraak en het eten was lekker!
4 jul 2024 om 13:04 Waarom betaal ik 45 voor wegwerp plastic als de pizza in een kartonnendoos word bezorgd? Het eten is altijd goed en lekker!
22 jun 2024 om 23:08 Was precies op de aangegeven tijd bij ons en het eten smaakte goed!
14 jun 2024 om 7:46 Weer dik in orde ,zeer tevreden over het eten en de klantenservice..proficiat! Gr raymon
3 jun 2024 om 22:48 Heerlijk zoals altijd! Bezorging duurde wel wat langer dan de vooraf opgegeven tijd. Eten was wel snel lauw helaas. Verder super lekker.
18 mei 2024 om 20:41 Weinig vlees bij de schotel.(terwijl de schotel toch echt royale heet ;) Champions verbrandt. Echt super weinig vlees. Een broodje kabab heeft meer vlees voor 7 euro.. schotel was 14 euro. Opli hting
2 mei 2024 om 22:08 De kapsalon kip en spareribs waren erg lekker
27 apr 2024 om 19:31 Het eten is goed, mag alleen wat meer aandacht aan de salade besteed worden.
9 apr 2024 om 0:18 25 euro betaald en anderhalf uur gewacht en zo weinig vlees nooit weer bij sorento bestellen ! Ben er klaar mee !